Home » Books » De Lotus En De Roos

De Lotus En De Roos PDF Books


PDF download De Lotus En De Roos free PDF books. Free access book title De Lotus En De Roos, the book also ready in EPUB, PDF, and Mobi Format. To read online or download book De Lotus En De Roos, Click Get Books for full access, and save it on your PC, phones, kindle device, or tablets.

De Lotus En De Roos


De Lotus En De Roos
Author: Han F de Wit
Publisher: Have, Ten
ISBN: 9025970850
Size: 75.51 MB
Format: PDF, ePub, Mobi
View: 4997
Get Books


Welke antwoorden geeft het boeddhisme op levensvragen die in onze cultuur en in deze tijd aan de orde zijn? Hoe verhoudt de roos van waarachtige menselijkheid uit de westerse cultuur zich tot de lotus van verlichting uit het boeddhisme. Hoewel het boeddhisme in het Westen aan populariteit wint en er tal van klassieke teksten uit deze traditie in vertaling verschijnen, is het niet eenvoudig om daarin de weg te vinden naar antwoorden op vragen die nu voor ons essentieel zijn. Daarom treedt de auteur in dit boek in dialoog met het boeddhisme zelf: hij behandelt de centrale thema's ervan aan de hand van vragen vanuit de psychologie en psychotherapie en vanuit de christelijke en humanistische tradities. Maar ook vragen over ons concrete, dagelijkse bestaan komen aan bod: vragen over goed en kwaad, over levenswijsheid en verblinding, over levensvreugde en lijden. Op een bijzonder boeienede en beeldende wijze wordt in dit boek de boeddhistische visie en levenshouding in dialoog met de onze toegankelijk gemaakt.
De Verborgen Bloei Druk 12


De Lotus En De Roos
Author: Han Frederik Wit
Publisher: Uitgeverij Ten Have
ISBN: 9789025957223
Size: 44.67 MB
Format: PDF, Docs
View: 5370
Get Books


Inleiding in de psychologie zoals die door contemplatieve tradities in verschillende culturen wordt beoefend en in de oefeningen die de volgelingen van deze tradities kunnen uitvoeren.De lotus en de roos
Language: nl
Pages:
Authors: Han F de Wit
Categories: Philosophy
Type: BOOK - Published: 2009-10-31 - Publisher: Have, Ten
Welke antwoorden geeft het boeddhisme op levensvragen die in onze cultuur en in deze tijd aan de orde zijn? Hoe verhoudt de roos van waarachtige menselijkheid uit de westerse cultuur zich tot de lotus van verlichting uit het boeddhisme. Hoewel het boeddhisme in het Westen aan populariteit wint en er
De lotus en de roos
Language: nl
Pages: 212
Authors: H. F. de Wit
Categories: Buddhism
Type: BOOK - Published: 1998 - Publisher:
Books about De lotus en de roos
De lotus en de roos
Language: nl
Pages:
Authors: Han de Wit
Categories: Buddhism
Type: BOOK - Published: 2016-09-20 - Publisher:
Books about De lotus en de roos
De verborgen bloei / druk 12
Language: nl
Pages: 316
Authors: Han Frederik Wit
Categories: Contemplation
Type: BOOK - Published: 2006 - Publisher: Uitgeverij Ten Have
Inleiding in de psychologie zoals die door contemplatieve tradities in verschillende culturen wordt beoefend en in de oefeningen die de volgelingen van deze tradities kunnen uitvoeren.
Odyssey to Freedom
Language: en
Pages: 158
Authors: Han Frederik Wit
Categories: Contemplation
Type: BOOK - Published: 1998 - Publisher: Jewel Heart
Books about Odyssey to Freedom